Hochland Tartino , savoare si distractie la tub

Pentru că fac parte din cea mai mare comunitate de buzzeri, primesc periodic spre testare cele mai noi produse, astfel am ocazia să va împărtăşesc părerilemele. De data aceasta am primit de la BUZZStore noile tuburi de brânză tartinabila Hochland Tartino de la Bucuria gustului.

Hochland Tartino vine intr-un ambalaj inovativ: un tub, cu forme creative: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modeleaza branza diferit in functie de fiecare sortiment. Cele trei sortimente Hochland Tartino: Natur, Roşii şi Spanac, sunt disponibile în ambalaj de 100g la raionul de brânzeturi din magazinul de lângă tine. Pe fiecare ambalaj este specificat forma " duiului" , astfel spanacul are formă de steluţă, făcând nişte minunate rozete cu un gust delicios. Branza Tartino cu roşii iese în formă de trifoi, iar cea natur, fină şi cremoasă, sub formă de spaghetti şi poate orna şi cel mai "urâcios" sandvici.
Ingredientele din aceasta branza, sunt naturale, in Tartino natur se simte savoarea untului, iar in branza cu rosii sau spanac se vad bucatele minunate de legume.

Copilul meu a fost foarte încântat de noua modalitate de a pune brânza pe pâine. Indiferent ce ar avea în sandvici , vrea şi puţină brânză din tubul magic.
Tuburile de brânză a caror capete se termina cu forme creative: steluta, trifoi şi spaghetti, ce modeleaza branza diferit in functie de fiecare sortiment au fiecare sunt uşor de mânuit chiar şi de micuţii ''bucătari''

Cremoasă, savuroasă, fină si gustoasă, cu ingrediente naturale , branza Hochland Tartino , in ambalaj inovator , ne-a cucerit pe loc. Si cel mai mofturos copil devine pofticios în faţa figurilor haioase create cu uşurintă chiar de către ei.

#buzztartino


Comentarii

Postări populare